Murinjo će biti besan, bivši klub mu odvodi igrača?!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo će biti besan, bivši klub mu odvodi igrača?!

Mogli bi da mu zadaju težak udarac.

Entoni Marsijal je u ovom trenutku igrač u najboljoj formi u Mančester junajtedu.

Zahvaljujući njegovim golovima upisano je nekoliko pobeda, odlično je Francuz iskoristio povredu Romelua Lukakua i ponovo iskočio u prvi plan.

Poznato je da njegov ugovor sa "Đavolima" ističe na kraju sezone, Junajted ipak ima opciju da automatski saradnju sa bivšim igračem Monaka produži na još godinu dana, ali oni bi radije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpisali novi ugovor sa njim.

Zbog situacije sa ugovorom veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, a sada je u priči i londonski Čelsi.

Navodno je Mauricio Sari veoma zainteresovan da ga vidi u svojim redovima, a "Plavci" veruju da mogu da iskoriste to što Junajted nikako da napravi pomak u pregovorima sa Marsijalom oko produžetka saradnje.

"Plavci" traže jednog brzog napadača, pominjao se Kalum Vilson iz Bornmuta, ali ako bi uspeli da dovedu Marsijala i to bez utrošenog obeštećenja, to bi bez sumnje bio bolji potez uprave.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan je ozbiljan: Godin Rosonero od juna?

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2018

U potrazi za adekvatnim štoperskim rešenjem za sledeću sezonu Milan se okrenuo ka iskusnom asu Atletika Dijegu Godinu (32). Italijanski mediji pišu ovoga jutra ponovo o defanzivcu Jorgandžija kojem ističe ugovor na kraju sezone, a koji ga još uvek nije produžio. Godin je tokom leta već odbio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.