Murinjo: Zlatan se bliži kraju karijere

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Zlatan se bliži kraju karijere

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da veruje da je Zlatanu Ibrahimoviću preostalo malo igranja na vrhunskom nivou.

Ibrahimović je u leto 2016. godine stigao „Old Traford“, bio je jedan od najboljih igrača ‚Crvenih đavola‘ dok nije doživeo tešku povredu kolena u aprilu. Na teren se vratio u novembru, ali je odigrao samo pet utakmica u Premijer ligi pre nove povrede.

Voleo bih da sam mu bio trener kada je imao 29 godina i igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Interu. Ne možemo da zaustavimo vreme, ali ono mnogo znači fudbalerima. I Zlatan to zna. Zna da se bliži kraj njegove karijere na vrhunskom nivou, ali njegov san i želja su da taj deo završi baš u Mančester Junajtedu“, naglasio je Murinjo.

36-godišnji Šveđanin bi na teren trebalo da se vrati u februaru, rekao je baš Murinjo pre nekoliko dana.

“Zlatan Ibrahimovic is injured, or is not totally happy with his condition,” Jose says. “The date for him to be back in training is around the end of January or the beginning of February, so let's hope his feelings are better and we have him as soon as possible.” #MUFCpic.twitter.com/K6q0q83pLb

Ibrahimović je, inače, jedan od najboljih golgetera u Evropi u poslednje dve decenije, a sa velikim uspehom je igrao u Holandiji, Italiji, Španiji i Francuskoj pre Junajteda. Prošle sezone je postigao 28 golova za Junajted u svim takmičenjima, uprkos tome što su mnogi sumnjali da to može zbog svojih godina.

Tokom većeg dela karijere, Ibrahimović je uspevao da izbegne povrede, a uprkos problemima u poslednje vreme Murinjo veruje da može da bude od velike koristi.

Moram da ponovim ono što on naglašava, da želi da bude koristan meni i timu, a ja smatram da on to može. Samo mora da bude zadovoljan svojim kolenom, svojim stanjem i sve će biti u redu. Kao vođa u svlačionici i na terenu, kao kvalitetan igrač na terenu, on to može i to zaslužuje, a ja ću mu pomoći“, istakao je portugalski stručnjak.

Junajted od 21 čas dočekuje Stouk, a taj meč možete da pratite na Sport Klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Murinjo: Zlatan se bliži kraju karijere

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2018, 18:23

Menadžer Mančester Junajteda Hose Murinjo rekao je da vjeruje da je Zlatanu Ibrahimoviću preostalo malo igranja na vrhunskom nivou...Ibrahimović je u ljeto 2016. godine stigao Old Traford, bio je jedan od najboljih igrača Junajteda dok nije doživio tešku povredu koljena u aprilu. Na teren se vratio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.