Murinjo: Neću da pričam sa španskim novinarima

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Neću da pričam sa španskim novinarima

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo oštro je demantovao bilo kakve informacije o mogućem povratku u Real Madrid.

Portugalski trener je navodno jedan od kandidata da nasledi Đulena Lopetegija koji je posle serije loših rezultata na izlaznim vratima Santijago Bernabeua.

Takođe, Murinju se pre meča Lige šampiona sa Juventusa nije dopsalo pitanje o sastanku Pola Pogba sa nekadašnjim asom Junajteda Kristijana Ronalda i svojim nekadašnjim trenerom u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << klubu iz Torinsa Masimilijanom Alegrijem.

"Želim da ostanem u Mančester Junajtedu do kraja ugovora i želim da ostanem ovde nakon isteka aktuelnog ugovora," poručio je Murinjo i nastavio:

"Ne želim da pričam o Pogbi, ne želim da pričam pojedinačno o igračima. Ne želim da razgovaram sa španskim novinarima jer su oni zainteresovani samo za Real i Ronalda."

Jose Mourinho on where Cristiano Ronaldo stands in world football: "He is on a level where he does not need these questions & answers. He is one of the best players of all time. Nobody can tell different than that. He is one of the best of all time. It is as simple as that." pic.twitter.com/K0Lwdijjy9

Mančester Junajted u utorak u 3. kolu grupe H Lige šampiona dočekuje Juventus koji će predvoditi nekadašnji napadač Crvenih đavola Kristijano Ronaldo.

Italijanski prvak je lider grupe sa dva trijumfa, Junajted ima 4 boda, Valensija jedan, dok su Jang Bojsi bez bodova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.