Murinjo: Ja sam uvek mirna luka kad je teško

Izvor: B92, 02.Okt.2023, 09:03

Murinjo: Ja sam uvek mirna luka kad je teško

Žoze Murinjo se zahvalio navijačima Rome na podršci ekipi tokom krize na startu sezone.

Posle poraza u Đenovi od 4:1 sredinom nedelje, Roma je pobedila Frozinone sa 2:0 i tako ostvarila drugi trijumf u sezoni.

Paulo Dibala je bio kreator golova, a Romelu Lukaku i Lorenco Pelegrini egzekutori.

Lukaku je postigao četiri gola na pet mečeva i Portugalac se posle meča na Olimpiku našalio sa novinarima.

"Mislio sam da ću ja biti kriv što Lukaku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne postiže golove! Barem sada niko ne može da me optužuje za to, jer Romelu pogađa. Daje golove ovde, pogađao je i u Mančester junajtedu, Interu, svuda. Na sreću, ja sam trener koji kanališe Romeluove kvalitete", rekao je Murinjo.

Na priče kako je "on problem Rome", otvorio je srce.

"Objasnio sam juče. Pre tri meseca, bio sam voljen. Željen. Stvorio sam paniku idejom da bih mogao da odem. Posle tri meseca priznaću da je ovo užasan start sezone u smislu rezultata, ali uz mnoge faktore iza toga... Znao sam, bez obzira da li pobedilo ili ne danas, da ćemo pokazati da smo prijatelji, da smo tim, da smo ujedinjeni. I srećan sam da smo dobili meč, jer kad izgubite kao mi sredinom nedelje, nije lako. Morate biti emotivno uravnoteženi i imati pravi mentallitet na terenu. Rekavši to, nikad nismo imali osećaj da su navijači protiv tima. Podrška koju smo dobili kad smo dolazili autobusom i na stadionu je bila izuzetna. Želim da im zahvalim, jer su neki momci bili uzdrmani strahujući kakav će biti prijem, ali tretirali su nas kao da smo pobedili u Đenovi. Zato im hvala", dodao je Murinjo.

Izabrao je da za razliku od Đenoe, akad je sa igračima otišao da pozdravi gostujuće navijače, sada aplaudiraju njegovom timu.

"Ja sam takav. Uvek sam bio mirna luka u teškim momentima, stojim sa strane i puštam ih da fotografišu", zaključio je trener Rome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.