Murinjo: Imao sam i bolje i veće pobede sa Interom

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Imao sam i bolje i veće pobede sa Interom

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo rekao je da serija uspešnih rezultata njegovog kluba protiv Barselone i Mančester Junajteda ne može da se poredi sa uspesima iz vremena kada je sedeo na klupi Intera iz Milana.
(FOTO: Rojters)
Real je u kratkom periodu pobedio Barselonu u Kupu kralja (3:1) i španskom prvenstvu (2:1), a zatim i eliminisao Junajted u osmini finala Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i to trijumfom od 2:1 na Old Trafordu.
Ipak, Portugalac se priseća 2010. godine kada je, prema njegovim rečima, sa milanskim Interom beležio značajnije pobede.
Ovo je bila dobra nedelja sa tri velike pobede, ali imao sam i bolje i veće sa Interom kada smo osvojili tri trofeja. Prvo smo u finalu italijanskog Kupa pobedili Romu, onda u poslednjem kolu u Sijeni osvojili prvenstvo i na kraju savladali minhenski Bajern i postali prvaci Evrope. E, to se zove posebna serija – rekao je Murinjo za londonski tabloid „San”.
On je dodao da nije mala stvar eliminisati Mančester Junajted iz Lige šampiona, ali da zbog takvog uspeha ne želi da padne u euforiju.
Ne znam da li možete da razumete zašto nisam presrećan zbog pobede na Old Trafordu. Naravno, to je bila važna pobeda koja može da nas pogura do kraja, ali isto tako možemo i da ispadnemo u sledećoj rundi. Liga šampiona je puna jakih protivnika, zato sam ostao smiren i hladnokrvan – poručio je Murinjo.
Pre Reala, Murinjo je bio trener Intera, Čelsija i Porta, sa kojim je 2004. godine takođe osvojio trofej Lige šampiona.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murnijo: Serija s Interom bolja

Izvor: OkRadio.rs, 13.Mar.2013

Trener Reala Žoze Murinjo rekao je da serija uspešnih rezultata njegovog kluba ne može da se poredi s uspesima iz vremena kada je sedeo na klupi Intera. Real je u kratkom periodu pobedio Barselonu u Kupu kralja 3:1 i španskom prvenstvu 2:1, a zatim i eliminisao Junajted u osmini finala Lige šampiona...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.