Morinjo upozoravao Ibrahimovića, ali se sada raduje

Izvor: RTS, 18.Dec.2016, 05:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjo upozoravao Ibrahimovića, ali se sada raduje

Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo bio je pun hvale za Zlatana Ibrahimovića, a novinarima je otkrio da ga je pre transfera u Englesku upozorio da ne dolazi ako očekuje odmor na kraju svoje fudbalske karijere. Ibrahimović je u sredu uveče postigao pobedonosni gol za pobedu od 2:1 nad Kristal Palasom, svoj 14. u sezoni, posle čega je dobio mnogo pohvala svojih saigrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Znam kakav mu je karakter, jer u ovim godinama mislim da igraju karakter, ličnost, strast. Kvalitet postoji. Znao sam da može da radi ovo što radi ovde sa mnogo strasti. Rekao sam mu da Engleska nije najbolje mesto za odmor. Kada bogataš sa fenomenalnom karijerom hoće da ide na odmor, ne dolazi u Englesku. Ovde se dolazi ako hoćeš da igraš u najtežoj ligi na svetu, ako hoćeš da se dokažeš i pokažeš šta znaš", rekao je Morinjo za Skaj sports.
Ibrahimović ima 35 godina, a letos je bez obeštećenja došao iz Pari Sen Žermena. U Premijer ligi je dao devet golova do sada.
"Njegova odluka bila je zasnovana na stvarima koje sam naveo, tako da sam stvarno radostan. Nisu u pitanju samo njegovi golovi, nego i njegovo vođstvo i motivacija. Stvarno se radujem", rekao je Murinjo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.