Mojes: Nije moglo teže, ali radujemo se duelima sa Bajernom

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes: Nije moglo teže, ali radujemo se duelima sa Bajernom

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes rekao je da se raduje duelima sa Bajernom u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i priznao da su „đavoli” dobili najtežeg rivala.
(FOTO: AP)
Oduševljen sam što smo uopšte ušli u četvrtfinale. Svi su nas otpisali posle poraza od 2:0 protiv Olimpijakosa. Zbog toga mi nije bilo ni previše važno koga ćemo izvući na žrebu. Dobili smo za rivala akt rekao je Mojes za klupski sajt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Junajted je ranije ove nedelje u revanšu osmine finala eliminisao Olimpijakos pobedom od 3:0 na Old Trafordu. Bajern je u ovoj fazi takmičenja bio bolji od londonskog Arsenala.
Prva utakmica između Junajteda i Bajerna igra se 1. aprila u Mančesteru, a revanš je osam dana kasnije u Minhenu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojes se ne plaši Bajerna: Cilj nam je polufinale iako smo dobili najtežeg rivala

Izvor: Blic, 21.Mar.2014

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes rekao je da se raduje duelima sa Bajernom u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i priznao da su "crveni đavoli" dobili najtežeg rivala..."Oduševljen sam što smo uopšte ušli u četvrtfinale, a sada je cilj plasman u polufinale. Svi su nas otpisali posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.