Mojes: Malo su mi dali vremena u Mančester Junajtedu

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes: Malo su mi dali vremena u Mančester Junajtedu

Bivši menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes veruje da je rukovodstvo kluba sa Old Traforda trebalo da mu da više vremena za rad sa timom.

Pedesetpetogodišnji škotski trener rekao je za "Talk sport" da teška vremena još nisu prošla za Crvene đavole.

"Da li mislim da je trebalo da dobijem više vremena? Da, naravno. Voditi klub kao što je Mančester Junajted, nastaviti put trenera kao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što je Ser Aleks Ferguson nakon svega što je uradio i na kraju u njemu provesti samo 10 meseci. Mogla je da se dogodi revolucija u Mančesteru i klub je mogao da nastavi da se razvija. Potrebno mi je bilo samo malo više vremena. Nisam hteo da dođem i potpuno promenim Fergusonova pravila, ali bilo je stvari koje su zahtevale trenutne promene," izjavio je Mojes.

Škot se osvrnuo na Mančester Siti i Čelsi koji su pruzeli primat u engleskom fudbalu otkako se Ferguson penzionisao.

"Pogledajte kako su Čelsi i Siti menjali svoje trenere. Mančester Junajted je znao kako da pobeđuje jer su imali posebnog trenera i specijalne igrače. Ali kada se završila Fergusonova era, jedina stvar koju je rukovodstvo moralo da uradi jeste da da vremena sledećem treneru. Još mislim da klub prolazi kroz teška vremena," naglasio je Mojes.

Mančester Junajted je posle 13 kola tek na sedmom mestu na tabeli Premijer lige sa 21 bodom.

Pogledajte podkast posvećen proteklom kolu engleskog šampionata.

Izvor: Sport Klub Youtube

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.