Mojes: Liverpul je favorit u predstojećem derbiju

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes: Liverpul je favorit u predstojećem derbiju

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes rekao je da je Liverpul favorit u predstojećoj utakmici u Premijer ligi.
(FOTO: AP)
Njihova pozicija na tabeli pokazuje da su ispred nas, pa na naš stadion dolaze kao favoriti. Znate šta smo mi – „radovi u toku“, ali želimo da promenimo nešto. Nadam se da možemo da pokažemo da smo za to sposobni –, rekao je Mojes, preneli su britanski mediji.
Junajted u utakmicu 30. kola ulazi sa šestog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mesta i 11 bodova zaostatka za drugoplasiranim Liverpulom.
Sposobni smo da pobeđujemo u ovakvim utakmicama, igrači su mi to nedavno pokazali. Očekuje nas izuzetno važna utakmica, pošto to mnogo znači našim navijačima, ali i jer želimo da se penjemo na tabeli, osvajamo bodove i vidimo u kakvoj poziciji možemo da se nađemo – rekao je on.
Moj najveći cilj je, ne da utičemo na njihovu borbu za titulu, već da Junajted osvoji titulu – dodao je Mojes.
Utakmica na Old Trafordu na programu je u nedelju od 14.30.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mojs: Liverpul favorit u nedelju

Izvor: B92, 15.Mar.2014

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojs rekao je da je Liverpul favorit u predstojećoj utakmici u Premijer ligi, ali da se Junajted još uvek ne predaje..."Njihova pozicija na tabeli pokazuje da su ispred nas, pa na naš stadion dolaze kao favoriti, ali se nadam da možemo da promenimo nešto", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.