Milan opet na tragu Belgijanca

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan opet na tragu Belgijanca

"Rosoneri" nastavljaju potragu za pojačanjima, okrenuli se staroj meti.

Milan je u tekućem prelaznom roku angažovao samo Lukaša Paketu iz Flamenga, ali je jasno da se tu neće zaustavljati.

Kako prenose belgijski mediji, "Rosoneri" će do kraja meseca pokušati da dovedu vezistu Mančester junajteda Maruana Felainija.

Belgijanac je letos bio na radaru kluba, ali je u međuvremenu potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novi ugovor sa Mančester junajtedom i interesovanje kluba sa "San Sira" se ohladilo.

Ipak, Žoze Murinjo je napustio klupu "Đavola", Ole Gunar Solskjer, koji ga je nasledio, ne veruje toliko iskusnom belgijskom reprezentativcu i ponovo se poteglo pitanje njegove sudbine na "Old Trafordu".

Milan bi da iskoristi novonastalu situaciju i do kraja meseca ga preseli u svoje redove, a za to će imati i konkurenciju u Portu i kineskom Gvangžu Evergrandeu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I Sautgejt kandidat za klupu Mančester Junajteda

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2019, 10:50

Ole Gunar Solskjer gura dobro na klupi Mančester Junajteda, ali u engleskoj javnosti se ne prestaje sa spekulacijama na temu novog trenera Crvenih đavola. Poslednje ime koje je isplivalo je Geret Sautgejt, a to piše uvek dobro obavešteni Skaj. Mančester razmatra selektora Engleske kao opciju. Do...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.