Mendeš sprema transfer bombu na Old Trafordu?!

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mendeš sprema transfer bombu na Old Trafordu?!

Prema pisanjima španskog "Don Balon-a", predstojećeg leta mogla bi da nas sačeka prava transfer senzacija, a u celoj priči glavne uloge bi mogli da odigraju agent Horhe Mendeš i Žoze Murinjo.

Još uvek nije jasna situacija oko Žoze Murinja i njegovog preuzimanja Mančester Junajteda. Uprkos toj činjenici agent portugalskog trenera Horhe Mendeš pravi planove za Murinjov Junajted naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone.

Proteklih dana počele su da kruže glasine kako Hames Rodrigez želi da napusti Real, pominjao se Junajted, a prema najnovijim pisanjima Horhe Mendeš planira da Hames Rodrigez u Junajted stigne u paketu sa Žoze Murinjom.

Za razliku od svoje prve sezone u Madridu, Rodrigez je ove sezone mnogo manje igrao i zbog toga Kolumbijac i njegov agent Mendeš razmatraju selidbu iz Madrida na leto.

Rodrigez bi u Junajtedu trebalo da ima jednu od glavnih rola, a Murinjo bi trebalo da odigra ulogu u "oživljavanju njegove karijere". Naravno sve ovo je moguće ukoliko Murinjo sedne na klupu Junajteda u julu.

Druga opcija za Rodrigeza je da ode u Pari-Sen Žermen zajedno u paketu sa Kristijanom Ronaldom!

Parižani su ozbiljno zainteresovani za Ronalda, a portugalski agent želi da uz Ronalda i Kolumbijac na leto krene u Pariz.

Međutim u pomenutom tekstu pominju mogućnost da na Old Traford u julu stignu Murinjo, Ronaldo i Rodrigez!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.