Mektomini: Igrači su uz Ten Haga, ranije je bilo toksično!

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 18:24

Mektomini: Igrači su uz Ten Haga, ranije je bilo toksično!

Skot Mektomini, vezista Mančester junajteda, rekao je da menadžer Erik ten Hag ima punu podršku svlačionice.

On je reagovao na medijske spelukacije u proteklih nedelju dana po kojima veliki broj igrača ne veruje u Ten Haga.

Uoči meča sa Bajernom u Ligi šampiona, Škot je precizirao da je ranije bilo problema, ali ne i sa Ten Hagom.

"To je odgovornost nas igrača, pre svega i svi to dobro znaju. Imali smo sjajnih igrača i trenutno smo u fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada ima velikih karaktera u svlačionici. Nije kao kod nekih ranijih menadžera gde je ponekad bilo toksično, momci su zdušno uz menadžera. I tako će ostati. Imamo sjajan trenerski tim, tako da ponekad može da se desi i da nešto ostane izgubljeno u prevodu oko toga šta igrači misle i kažu iza zatvorenih vrata, ali podvlačim da mi samo želimo da igramo dobro za klub", rekao je Mektomini.

Bilo je spekulacija da je on bio pred odlaskom letos u Vest Hem, ali izabrao je da ostane i sada je prvi strelac tima u Premijer ligi sa pet golova.

"Uvek ima spekulacija oko igrača. Morate da igrate dobro da biste ostali, znam to još iz dečačkih dana, gledaosam seniore i igrače iz akademnije. Za mene je uvek bilo, glavu dole i nastavi žestoko da radiš. Vera koju menadžer ima u mene je bila masivna. Želite da se odužite za to kad dobijete šansu. To je život fudbalera, imate uspone i padove nikad nije samo sunce ili kiša. Kada dobijem priliku, želim da je iskoristim", jasan je vezista Junajteda.

S druge strane, Ten Hag je za promenljivost u pogledu rezultata okrivio učestale povrede.

"Imali smo prošle sezone regularan tim, nije bilo tako mnogo promena, posebno u zadnjoj liniji. Dugo smo igrali sa istim timom i formacijom i to pomaže. Imate te rutine i čekate ih. Dotle, nosite se sa problemima. Svaki tim je morao da se nosi sa time, ne samo mi, kada se sve vrati na mesto, pobeđivaćemo i biti bolji. Moramo da budemo čvrsti ako želimo uspehe svaki treći dan. Nismo jedini. Vidim promenljivost kod svih timova u Premijer ligi. Igrači nisu roboti, ali tim koji se bude najbolje nosio sa tim, doguraće najviše", poručio je Ten Hag.

Susret Mančester junajted - Bajern igra se u utorak 12. decembra od 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.