Matić pred derbi Mančestera: Murinjo zna da zaustavi Siti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić pred derbi Mančestera: Murinjo zna da zaustavi Siti

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić, pred derbi Mančestera, upozorio je Siti da menadžer Žoze Murinjo zna kako da zaustavi gradskog rivala.

Junajted, nakon velikog preokreta protiv Juventusa u Torinu (2:1), gostuje na Etihadu gde "građani" imaju samo jedan poraz u 37 utakmica i to baš od velikana sa Old Traforda u prošlom međusobnom meču 3:2 posle dva gola zaostatka.

"Očekujem jako težak meč, Siti je snažan tim, igra dobro i postiže mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << golova, ali imamo i mi kvalitet koji možemo da upotrebimo. Cilj je da zaustavimo njihov napad, to je pravi put i naš menadžer zna", rekao je Matić za klupski sajt.

"Građani" ruše sve pred sobom, samo jedan remi imaju iz 11 mečeva u nizu, ali Matić veruje da će ih Junajted zaustaviti.

"Spremni smo za derbi, sve je moguće... Moramo više da verujemo da smo kvalitetni, napredujemo i mentalno i fizički. Imamo tri pobede iz poslednja četiri meča i dobili smo samopouzdanje. Zaslužili smo sve to, ali potrudićemo se da nastavimo u istom ritmu", zaključio je on.

Derbi Mančestera na programu je u nedelju sa početkom u 17.30.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Murinjo zna da zaustavi Siti

Izvor: Mondo, 09.Nov.2018

Srpski "vezista" veruje da je Mančester junajted pobedama u poslednje vreme dobio samopouzdanje potrebno za još jedan težak meč...Mančester junajted ulazi u gradski derbi protiv Mančester sitija (nedelja, 17.30) sa tri vezane pobede na svom kontu, od kojih poslednja, nad Juventusom u Torinu, svakako...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.