Matić na klupi protiv Junajteda, Lampard spreman, Ivanović ne

Izvor: Blic, 19.Jan.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić na klupi protiv Junajteda, Lampard spreman, Ivanović ne

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da će Frenk Lampard biti spreman za nedeljni meč sa Mančester junajtedom, a Branislav Ivanović verovatno ne.

"Lampard je cele nedelje trenirao sa timom i mislim da će igrati, Ivanović nije odradio nijedan trening i ne verujem da će biti spreman, a Nemanja Matić je tek došao i neće početi utakmicu. Moram da pokažem poštovanje prema fudbalerima koji dobro rade, ne mogu da ubacim u prvi tim nekog ko je tek došao", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Murinjo britanskim medijima.

Čelsi u nedelju od 17 časova dočekuje Mančester junajted u 22. kolu engleskog prvenstva.

Murinjo je kazao da je u svojoj karijeri odigrao mnogo derbi utakmica i da to što se Mančester junajted nalazi u lošoj formi ne znači ništa.

"Ne igramo protiv tima koji zaostaje 11 bodova za prvoplasiranim Arsenalom, igramo sa šampionom, igramo sa Mančester junajtedom. Odigrao sam u karijeri mnogo derbi utakmica i često se dešavalo da tim koji se nalazi u teškoj situaciji pobedi, zato ovaj meč smatram izuzetno opasnim", kazao je portugalski stručnjak.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić na klupi protiv Junajteda, Lampard spreman, Ivanović ne

Izvor: Dzungla.org, 19.Jan.2014

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da će Frenk Lampard biti spreman za nedeljni meč sa Mančester junajtedom, a Branislav Ivanović verovatno ne.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.