Mata produžio ugovor sa Mančester Junajtedom

Izvor: RTS, 31.Jan.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mata produžio ugovor sa Mančester Junajtedom

Španski fudbaler Huan Mata produžio je ugovor sa Mančester Junajtedom do juna 2019. godine, potvrdio je klub sa Old Traforda.
Menadžer Žoze Morinjo iskoristio je opciju da sa Matom, na još godinu dana, produži saradnju. Raniji ugovor nekadašnjeg fudbalera Valensije isticao je na kraju sezone.

Mata je stigao u Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u januaru 2014. godine, i to iz razloga što ga tadašnji menadžer Čelsija Žoze Morinjo nije video na terenu previše.
Koliko su se samo stvari promenile...
"Kada sam došao, pričali su 'Mata je u problemu, u problemu, u problemu...'. A sada je dobio novi ugovor", nije propustio Morinjo da naglasi.
Mata je od dolaska u Junajted odigrao 172 utakmice i dao 39 golova, a osvojio je i FA kup, Liga kup i Ligu Evrope.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.