Manćini: Sudije ne smeju da nose crveni dres

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Sudije ne smeju da nose crveni dres

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini optužio je engleske sudije da su pristrasne i da pomažu gradskom rivalu Junajtedu.
Pravila bi trebala da budu jednaka za sve, a nisu. Arbitri ne smeju da nose plavi ili crveni dres, već crni. Dok sam radio u Italiji, mislio sam da su u Premijer ligi najbolje sudije. Očigledno sam se prevario – rekao je Manćini.
On je dodao da je šampionska trka sa četom Aleksa Fergusona izgubljena zbog sudijskih grešaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u poslednje četiri nedelje.
Nisu dosudili penal za Fulam u završnici meča na Old Trafordu, pri rezultat 1:0 za Junajted, dok je Ešli Jang teatralno pao i izborio jedanaesterac protiv Kvins Park Rendžersa – dodao je Manćini.
Do kraja takmičenja u Premijer ligi ostala su još četiri kola, a Junajted ima pet bodova više od Sitija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.