Mančester pripremio 100 miliona za Di Mariju?

Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester pripremio 100 miliona za Di Mariju?

Mančester junajted pripremio je neverovatnu ponudu vrednu 100 miliona evra za argentinsko krilo Anhela Di Mariju. Od „stotke“, koliko su „crveni đavoli“ pripremili, 50 miliona bi pripalo Real Madridu, dok bi ostatak novca bio utrošen za platu brzonogog fudbalera. Naime, Di Marija bi na Old Trafordu primao oko 200 hiljada funti nedeljno. Zanimljivo, posle poraza od Svonsija menadžer Junajteda Luis van Gal je istakao da su njegovom timu potrebna pojačanja, a već danas se spekuliše o dolasku Di Marije, Delija Blinda i Markosa Roha. hotsport.rs Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu. Simeone najjednostavnije objasnio razliku između Atletika i RealaNišta od Lige šampiona, Legija definitivno izbačenaStjepanoviću evropsko zlato i državni rekord!

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Stiže Di Marija u Mančester junajted za 125 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2014

Iako je Mančester junajted igrao sjajno na turneji po SAD, već prvo kolo Premijer lige pokazalo je slabosti "crvenih đavola" pa su u klubu spremni da odriješe kesu kako bi doveli pojačanja. Želja je Anhel di Marija, čiji transfer s platom bi koštao 125 miliona evra...Junajted je na "Old Trafordu"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.