Majstor svog zanata, Rajoli ogromna suma za transfer Solskjerovog miljenika!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstor svog zanata, Rajoli ogromna suma za transfer Solskjerovog miljenika!

Agent zna kako da pregovora.

Deluje da je transfer Erlinga Halanda pred dogovorom.

Nova sredina za norveško čudo od deteta bi trebalo da bude "Old Traforod", Mančester junajted će po pisanju engleskih medija morati da isplati sumu od osamdeset miliona evra.

Solskjer će tako dobiti novu priliku da sarađuje sa sunarodnikom, ovog puta sa više odgovornosti.

Mino Rajola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će debelo poboljšati svoj saldo u banci pošto će mu navodno pripasti petnaest miliona evra u poslu od pomenutog transfera.

Italijan pokazuje da je majstor svog zanata, a Mančester junajted mu je omiljena mušterija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi poslao ponudu u Madrid!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2019, 01:02

Može li Lampard do veziste..."Plavcima" je omogućeno da kupuju u narednom prelaznom roku posle uspešne tužbe...Čelsi se trenutno nalazi u toplo-hladnoj formi, jasno je da na nekoliko mesta treba osveženje tima. Prema pisanju engleskih medija prvo bi moglo doći iz redova Real Madrida...Navodno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.