MALO JE 45 MILIONA: Inter odbio ponudu Mančester junajteda za golmana Onanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 09:57

MALO JE 45 MILIONA: Inter odbio ponudu Mančester junajteda za golmana Onanu

Traže mnogo više

Čelnici Intera odbili su ponudu Mančester junajteda od 45 miliona evra sa bonusima za golmana milanskog fudbalskog kluba Kamerunca Andrea Onanu, prenose italijanski mediji.

Čelnici Intera traže najmanje 60 miliona evra sa bonusima za Onanu. Interesovanje za golmana Intera pokazali su i Čelsi i Al Nasr, koji su se uključili u trku za kamerunskog čuvara mreže.

TRANSFER NEWS!!#ManchesterUnited offer €40 million to #InterMilan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << for André Onana.

Via #DiMarzio#AbaBetUpdates #BetSmallWinBig pic.twitter.com/cYW4asUgZT

— AbaBet Uganda (@AbaBetUG) July 4, 2023

Italijanski mediji navode da će Onana ostati u Interu ako do 20. jula ne bude postignut dogovor, jer rukovodstvo kluba iz Milana smatra da će nakon tog perioda biti teško pronaći adekvatnu zamenu za Kamerunca.

Onana (27) je u Inter stigao prošle godine iz Ajaksa, a ima ugovor sa italijanskim klubom do juna 2027. godine.

On je prošle godine za Inter branio na 41. utakmici. Za reprezentaciju Kameruna nastupio na 34 utakmice, ali se od nacionalnog tima oprostio prošle godine po završetku Svetskog prvenstva u Kataru.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.