Loše vesti za Junajted - Megvajer potpisao! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za Junajted - Megvajer potpisao! (video)

Murinjo ostao bez toliko željenog pojačanja.

Fudbaler Lestera Hari Megvajer potpisao je ugovor sa svojim klubom, saopštile su "Lisice".

Engleski defanzivac je celog leta bio na radaru Mančester Junajteda, ali su čelnici sa King Pauer stadiona uspeli da ga zadrže i vežu novim ugovorom do leta 2023. godine.

📝👀#Maguire2023 pic.twitter.com/yECz5CnDKo

— Leicester City (@LCFC) 09. септембар 2018.

"Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada sam došao u klub ponavljam koliko su svi fini i dobri prema meni. Dali su mi priliku da nastupam u Premijer ligi i udarili temelj da budem u engleskoj reprezentaciji. Mnogo su me zadužili i vratiću im to igrama u budućnosti", izjavio je dvadesetpetogodišnji Englez.

Megvajer je igrao svaki minut u ligi od dolaska iz Hul Sitija. Nastupio je na sve četiri utakmice ove sezone u Premijer ligi, čak je uspeo i da postigne pobedonosni gol protiv Sautemptona u trećem kolu najbolje engleske lige.

PIŠE: Stefan Matić
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.