Liverpul slavio u Mersisajdu, pobedio i Mančester junajted!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul slavio u "Mersisajdu", pobedio i Mančester junajted!

Liverpul slavio na "Enfildu" u "Mersisajdu", Mančester junajted bolji od Kristal palasa. Pobeda Vest Hema nad Votfordom.

Pobede domaćih timova u Premijer ligi danas, prvo je Vest Hem slavio protiv Votforda sa 3:1 golovima Kerola i Nobla koji je postigao dva gola iz penala, dok je na drugoj strani Prodl uspeo da smanji rezultat i da postigne utešni gol za goste.

Troj Dini je mogao da utakmicu učini zanimljivijom, ali je promašio penal u prvom minutu nadoknade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Origi i Staridž su nastavili svoju sjajnu seriju, Liverpul je ponovo pokazao da je u odličnoj formi.

"Mersisajd" nije počeo tako dobro po domaće sa "Enfilda", Lalana i Kutinjo su promašivali svoje prilike, ali u 43. minutu prvi gol na meču.

Milner je pokazao da je stručnjak za asistencije, dodao je loptu Origiju, ovaj je uspeo da iz neposredne blizine pošalje loptu u mrežu za 1:0.

Samo 4 minuta kasnije, u drugom minutu nadoknade, Mamadu Sako postiže svoj drugi gol za sedam dana, toliko nije postigao u poslednje dve godine. Skočio je nakon centaršuta koji je uputio Milner, engleski reprezentativac je ponovo upisao asistenciju - 2:0.

Staridž je ušao u igru u 54. minutu umesto Origija, a samo 7 minuta mu je bilo potrebno da zatrese mrežu "Karamela" u ovom gradskom derbiju.

Lukas mu je asistirao, pogodio je donji levi ugao za 3:0 i razrešenje pitanja pobednika.

Do samog kraja je i Kutinjo uspeo da postigne gol za veoma ubedljivih 4:0.

Da napomenemo da je Everton igrao i sa igračem manje nakon što je Mori dobio crveni karton u 50. minutu.

Mančester junajted je savladao Kristal Palas sa 2:0 na svom terenu, zanimljivo da gostima nije dozvolio niti jedan šut u okvir gola.

Samo četiri minuta je bilo potrebno da se na semaforu promeni rezultat, Dilejni nije imao sreće, poslao je loptu u svoju mrežu, već je bilo 1:0.

Mančester junajted je tako nastavio svoj pohod na 4. mesto koje vodi u Ligu šampiona, a poteru je potvrdio Darmijan u 55. minutu nakon što je odlično dočekao odbijenu loptu i savladao protivničkog golmana koji u ovoj situaciji nije imao nikakve šanse.

Mančester junajted je bez većih problema priveo meč kraju, sada se nalaze na samo bod zaostatka u odnosu na Arsenal koji je na četvrtoj poziciji.

Golove sa tog meča pogledajte OVDE.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.