Kritike Juventusove legende: Pogba je odličan, ali...

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritike Juventusove legende: Pogba je odličan, ali...

Žoze Altafini smatra da veliko pojačanje Junajteda nije radilo na sebi u prethodne dve sezone

Legendarni fudbaler Juventusa Žoze Altafini (78) oglasio se povodom basnoslovnog transfera Pola Pogbe (23) u Mančester junajted. Iako je, kako kaže, odličan fudbaler, Brazilac tvrdi da vezni fudbaler nije napredovao u prethodne dve sezone.

Podsetimo, posle prave sage Francuz je prešao na Old Traford za 105.000.000 evra, a uz razne bonuse transfer bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trebalo da iznese čitavih 130.000.000. U dresu torinskog kluba osvojio je četiri titule Serije A i po dva italijanska kupa i Superkupa.

"Pogba je neverovatan igrač. Ima neverovatan potencijal. Ipak, mislim da nije napredovao u prethodne dve sezone. Nesporno je da može mnogo toga i da će igrati sve bolje, ali trenutno je dobar koliko je i bio u prethodne dve sezone",  izjavio je Altafini koji je je igrao za Juventus od 1972. do 1976. godine i za to vreme osvojio dve titule italijanskog šampionata.

Inače, nastupao je i za Palmeiras, Milan, Napoli, Kjaso i Mendrisiostar.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.