Kraj je kad Matić kaže! Nemanja heroj Junajteda! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj je kad Matić kaže! Nemanja heroj Junajteda! (video)

Kakav meč, bravo Nemanja!

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Kristal Palas rezultatom 3:2 u poslednjem meču 29. kola Premijer lige.

Palas je vodio sa 2:0, ali je Junajted uspeo da preokrene preko Smolinga i Lukakua, i heroja Matića u 91. minutu!

Žoze Murinjo je na teren izveo identičan sastav ko protiv Čelsija, osim što je bio primoran da umesto povređenog Marsijala počne sa Lingardom.

Junajted je odigrao očajnih prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 45 minuta, već u 11. je Tauzend posle povratne Bentekea savladao De Heu, ali je lopta na putu do gola pogodila loše postavljenog Lindelofa i prevarila španskog golmana.

Do odlaska na odmor, Junajted je imao jedan pokušaj preko Sančeza, kada se istakao Henesi i kao rukometni golman zaustavio Čileanca.

Murinjo je odlučio da odmah na poluvremenu uvede Rašforda umesto Mektominija, ali je već u 48. minutu usledio novi šok.

Sudija je svirao prekršaj na polovini terena, niko od igrača Junajteda nije stao ispred lopte, usledilo je brzo proigravanje, a Van Anholt je protrčao pored Lindelofa kao da ga nema i pogodio prvi ugao za 2:0.

Junajted je morao da krene na sve ili ništa i u 55. minutu, Kris Smoling je smanjio na 2:1. Valensija je centirao, štoper je izbegao ofsajd zamku i glavom savladao Henesija.

Murinjo je ubrzo napravio dvostruku izmenu, Mata i Šou su zamenili Valensiju i Janga i Junajted je krenuo u totalnu ofanzivu.

U 73. minutu viđena je sporna situacija, posle prekida, Matić je sa druge stative snažno šutirao, ali je sa gol linije loptu izbio Benteke i usporeni snimak je pokazao da lopta nije prešla gol liniju.

Samo tri minuta kasnije, Junajted je izjednačio, Sančez je šutirao sa 18 metara, lopta je zakačila nekog, od prečke se odbila do Lukakua, koji se namestio i pogodio prvi ugao za 2:2.

Samo minut kasnije, De Hea je opet pokazao da je najbolji golman u ovom momentu, skinuo je neverovatnom paradom udarac Bentekea.

I onda, u poslednjim trenucima utakmice, kada se činilo da će meč biti završen nerešeno, Nemanja Matić je postigao spektakularan pogodak.

Posle pokušaja Pogbe, Matić je primio odbijenu loptu i zategao volej sa 25 metara u sam ugao za 2:3! Matićevu majstoriju pogledajte OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evrogol Matića u 91' za veliki preokret Mančester junajteda!

Izvor: B92, 05.Mar.2018

Ekipa Mančester junajteda pobedila je posle velikog preokreta Kristal Palasa sa 3:2, u poslednjem meču 29. kola Premijer lige...Nemanja Matić ponovo je heroj "Crvenih đavola" pošto je u 91. minutu sa nekih 30 metara fenomenalnim šutem savladao Henesija...Izabranici Žozea Murinja bili su pred novim...

Nastavak na B92...

MATIĆEVA BOMBA U 91! Kakav prvenac u Mančester Junajtedu za 3:2 od 0:2! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2018, 00:02

Kakav momenat za prvenac u dresu Mančester Junajteda! Kakva golčina! Kakav poklon Nemanje Matića za Žozea Murinja. Ma kakva utakmica na Selhurst Parku! Mančester Junajted od 0:2 do 3:2 protiv Kristala Palasa zahvaljujući golu Nemanje Matića u 91 minutu za pobedu. I to kakvom golu! Ne daje ih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Murinjo prekinuo Matića: Nadam se da nisi bio najbolji?

Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2018

Vezista Mančester Junajteda Nemanja Matić bio je heroj pobede protiv Kristal Palasa u ponedeljak uveče (3:2), u utakmici koja je krunisana velikim preokretom i prelepim golom srpskog fudbalera. Posle utakmice Matić je govorio za "Skaj sports", a "umešao se" i njegov šef Žoze Murinjo...Matić je...

Nastavak na N1 televizija...

Murinjo od besa do ekstaze: Ne mogu sve da vam kažem, bilo bi mnogo „biiip“

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2018

Prvi put u karijeri, Žoze Murinjo je u Premijer ligi pobedio neki meč u kojem je gubio 0:2. Evrogolom Nemanje Matića u 91. minutu, Murinjov tim je zaokružio veliki preokret u drugom poluvremenu protiv Kristal Palasa i napunio se samopouzdanjem pred okršaje sa Liverpulom i Seviljom. Portugalac je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.