Kontroverzan meč i suze, Junajted dobio bitku za Portugalca!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontroverzan meč i suze, Junajted dobio bitku za Portugalca!

Izgleda da smo dobili kraj sapunice.

Danima se već piše, Junajted i Totenhem su ušli u koštac za Bruna Fernandeša.

Kapiten lisabonskog Sporting je briljirao sinoć, u pobedi nad Setubalom (3:1) učestvovao je sa dva gola. Na kraju jednog je imao indikativnu proslavu kada je stavio ruke na uši što se tumači kao kraj spekulacijama oko narednog kluba odličnog veziste.

To će po svemu sudeći biti Mančester Junajted, ozvaničenje se očekuje početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naredne nedelje.

Transfer će biti vredan šezdeset miliona evra plus još deset miliona kroz bonuse. Jučerašnji meč je bio kontroverzan pošto su čelnici Setubala zamolili čelnike portugalske lige za odlaganje meča pošto im je većina fudbalera nesposobna da igra zbog virusa.

Predlog je odbijen, "lavovi" su zaokružili novih tri boda. Sam Bruno Fernandeš je u suzama proslavio pobedu po kraju meča, izgleda da je rastanak sa Lisabonom sve bliži.

 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednji pozdrav, Konte dobija svog "mađioničara"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020

Odlični vezista blizu selidbe iz Londona...Meč Totenhem - Liverpul bi mogao biti poslednji koji je Kristijan Eriksen odigrao za "pevce"...Danac nije dobijao priliku od početka u prvih jedanaest zbog problema sa ugovorom koji ističe juna ove godine. Spekulisalo se da kreativni plejmejker gura transfer...

Nastavak na Sportske.net...

Junajted ponovo posluje sa "lisicama", kada debituje najveće Vudvordovo pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 12:37

"Đavoli" se nadaju novom igraču do kraja nedelje...Deluje da je posao oko Bruno Fernandeša gotov...Portugalac će uskoro postati igrač Mančester Junajteda, suma varira oko 60 i 70 miliona evra. Veruje se da sve zavisi od toga da li će Markos Roho nazad u Lisabon, za sada je to tačka previranja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.