Konte ne staje, eliminisaće još jednog Koštinog prijatelja?

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte ne staje, eliminisaće još jednog Koštinog prijatelja?

Ko je sledeći na udaru posle Davida Luiza?

Nastavlja se navodno "čišćenje" Koštinih prijatelja iz Čelsija.

Pošto je Brazilac letos napustio klub, Konte je ušao u sukob sa Davidom Luizom, eliminisao ga iz tima protiv Mančester Junajteda. Najskuplji štoper sveta je osim što je dovodio u pitanje taktiku menadžera, rekao i da plaća ceh svog prijateljstva sa Dijegom Koštom.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je naveo i da je isto prošao Vilijan koji gotovo i da ne igra, tačnije dobija šansu na kašičicu, iako je do dolaska Kontea, u onoj tužnoj sezoni bio daleko najbolji igrač ekipe.

Sada stižu informacije da Konte ima nameru da proda i Vilijana, ali ne Mančester Junajtedu, kako ne bi pojačavao rivala, već negde na kontinent. Nekadašnji igrač Šahtjora je dovođen ranije u vezu sa španskim i italijanskim klubovima, ali njegova cena neće biti manja od 40 miliona evra, pa je pitanje hoće li Italijan uspeti u svojoj nameri.

Kao zamenu planira novog Brazilca, Lukaša Mouru koji je na transfer listi Pari Sen Žermena, "Sveci" osim njega žele da se oslobode Di Marije i Pastorea, kako bi ostali u granicama FFP.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.