Klop ponovo ne računa na Matipa

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop ponovo ne računa na Matipa

Jirgen Klop je konsultovao advokate, ponovo neće moći da računa na Matipa.

Žoel Matip više nije povređen, sada ima drugi problem.

Još uvek nije poznato da li kamerunski fudbaler ima pravo da igra za Liverpul pošto je odbio da igra na Afričkom kupu, upravo je zbog toga propustio utakmicu protiv Mančester junajteda u derbiju kola, a zbog toga će propustiti i utakmicu protiv Plimuta večeras.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Jirgen Klop je konsultovao advokate i rečeno mu je da je najbolje da sačeka konačnu odluku FIFA.

Za meč protiv Plimuta Klop neće računati na još par standardnih prvotimaca, a na put su krenuli Danijel Staridž, Filipe Kutinjo, Alberto Moreno, Lukaš Leiva, Divok Origi i Ragnar Klavan.

Ono što je veoma izvesno jeste da Marka Grujića večeras nećemo gledati.

Utakmica se igra od 20:45.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dao ga je Lukas Leiva posle 2316 dana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2017

Liverpul minimalcem bolji od Plimuta, u četvrto kolo FA kupa prošli Njukasl i Sautempton..Igrao je Liverpul 180 minuta protiv četvrtoligaša i dao mu samo jedan gol. I to tako što je Jirgen Klop morao na teren da pošalje čoveka koga planira da proda. Daleko od toga da je bilo mučenje kao na Enfildu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.