Karager o Lindelofu: Žao mi ga je...

Izvor: B92, 28.Avg.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karager o Lindelofu: Žao mi ga je...

Bivši fudbaler Džejmi Karager pričao je o štoperu Mančester junajteda Šveđaninu Viktoru Lindelofu.

Lindelof je na utakmici Junajteda i Totenhema ušao u drugom poluvremenu zamenivši Fila Džounsa, ali je bio poprilično loš.

Greška za greško, nadovezivanje na već davno poljuljano samopouzdanje, i Lindelof je još jedanput postao meta kritika javnosti.

"Šta se desilo sa Junajtedom i njihovim štoperima od 30+ miliona? Mislim na Lindelofa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ja njega ne mogu da kritikujem jer sada već mislim da ovo jednostavno nije njegov nivo. Žao mi ga je, ne bi trebalo da igra u ovako kvalitetnoj ligi", rekao je Karager.

"Crveni đavoli" su poraženi od Totenhema sa 3:0 na Old Trafordu, što je najteži poraz Murinja na domaćem terenu u karijeri.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.