Kantona: Trošadžije iz Sitija neće uspeti

Izvor: Sportal.rs, 04.Avg.2011, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kantona: Trošadžije iz Sitija neće uspeti

Legendarni francuski fudbaler, Erik Kantona (45), jedna od ikona Mančester junajteda, ne veruje da će gradski rivali "đavola", Mančester siti, uspeti da ostvari vrhunske rezultate u narednim sezonama, a još manje veruje da će ikada, po trofejima, nadmašiti klub u kojem je nekada igrao sa velikim uspehom.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kantona: "Snajder podseća na mene"

Izvor: B92, 04.Avg.2011

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Erik Kantona izjavio je da bi crveni đavoli' trebalo da kupe Veslija Snajdera, jer ga Holanđanin podseća na sebe...Junajted je pre nekoliko dana uputio Interu ponudu od 40 miliona evra, ali milanski klub nema želju da ga uopšte proda...Holandski reprezentativac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.