Juventus pobedio Sporting, Sevilja u nadoknadi do remija sa Junajtedom u LE

Izvor: Beta, 13.Apr.2023, 23:40

Juventus pobedio Sporting, Sevilja u nadoknadi do remija sa Junajtedom u LE

Fudbaleri Juventusa pobedili su večeras u Torinu ekipu Sportinga iz Lisabona sa 1:0, u prvoj utakmici četvrfinala Lige Evropa.Pobednički gol za italijanski tim postigao je Federiko Gati u 73. minutu.Za domaću ekipu do 62. minuta je igrao srpski fudbaler Filip Kostić, dok je u istom minutu u igru ušao Dušan Vlahović.Mančester junajted i Sevilja su odigrali nerešeno 2:2.Oba gola za englesku ekipu postigao je austrijski fudbaler Marsel Zabicer u 14. i 21. minutu. Gosti su smanjili rezultat u 84. minutu posle autogola Tajlera Malasije.Do nerešenog rezultata španski tim je stigao u drugom minutu nadoknade. Najviši u skoku bio je Jusef En-Nesiri, a lopta se od igrača Junajteda Harija Megvajera odbila u mrežu.Srpski igrač Nemanja Gudelj odigrao ceo meč za Sevilju.Bajer i Union Sen Žiloaz su u Leverkuzenu odigrali nerešeno 1:1.Gosti iz Belgije su do vođstva došli preko Viktora Bonifasea u 51. minutu, a Bajer je izjednačio golom Florijana Virca u 82. minutu.Revanši su na programu za nedelju dana.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman Juventusa se dobro oseća posle tahikardije

Izvor: Beta, 14.Apr.2023, 10:05

Fudbalski klub Juventus saopštio je da se golman Vojčeh Ščensni dobro oseća, posle tahikardije koju je osetio tokom utakmice protiv Sportinga u Ligi Evropa.Ščensni je sinoć u 42. minutu utakmice u Torinu u suzama napustio teren zbog tahikardije.Juventus je na društvenim mrežama naveo da se...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.