Juventus čeka Junajted: Kristijano, vreme je za golove

Izvor: RTS, 07.Nov.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus čeka Junajted: Kristijano, vreme je za golove

Drugi dan 4. kola Lige šampiona obeležiće duel Juventusa i Mančester Junajteda u Torinu i nova šansa da Kristijano Ronaldo postigne gol za Staru damu u elitnom takmičenju. Duel Juventusa i Mančester Junajteda počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Zvuči neverovatno, ali najbolji strelac u istoriji Lige šampiona, u prva tri kola nije se upisao u strelce, istina na samo dva meča ili preciznije 120 minuta jer je isključen na startu protiv Valensije, a potom je preskočio duel protiv Jang Bojsa u Torinu.

Pre dve nedelje na Old Trafordu Juventus je slavio golom Paula Dibale, a Ronaldo je imao jedan sjajan pokušaj koji je bravuroznom intervencijom zaustavio David De Hea.
U slučaju nove pobede Juventus će obezbediti plasman u osminu finala, a tim Žoze Murinja, sa Nemanjom Matićem, tražio bi šansu protiv Valensije i Jang Bojsa.
Duel Juventusa i Mančester Junajteda počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. 
Raspored:
E grupa:
Bajern - AEK, Benfika - Ajaks (21.00)
Tabela: Ajaks 7, Bajern 7, Benfika 3, AEK 0.
F grupa:
Lion - Hofenhajm, Mančester Siti - Šahtjor (21.00)
Tabela: Mančester Siti 6, Lion 5, Hofenhajm 2, Šahtjor 2.
G grupa:
CSKA - Roma (18.55), Plzenj - Real Madrid (21.00)
Tabela: Real Madrid 6, Roma 6, CSKA 4, Plzenj 1.
H grupa:
Valensija - Jang Bojs (18.55), Juventus - Mančester Junajted (21.00)
Tabela: Juventus 9, Mančester Junajted 4, Valensija 2, Jang Bojs 1.
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Murinjo: Protiv Jang Bojsa i Valensije za drugo mesto

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2018

Juventus dočekuje Mančester Junajted s maksimalnim učinkom u prethodne tri utakmice Lige šampiona i svešću da bi mu pobeda osigurala prvo mesto u Grupi H, a nerešeni ishod nokaut fazu, petu uzastopnu u elitnom takmičenju. Crveni đavoli, kojima je ovo prva poseta Torinu od 2003. godine (kada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.