Juve ima Francuza na izvolte, predsednik gura transfer?

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2020, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve ima Francuza na 'izvolte', predsednik gura transfer?

Pregovori možda uslede tokom naredne nedelje.

Juventus je ove sezone slabiji na sredini terena nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Miralem Pjanić za sada ne pruža konstante partije, rerpezentativac BiH je maltene jedini kreativac u timu.

"Stara dama" se ponovo pominje kao Pogbina sigurna luka, videćemo da li dobijamo nastavak 'Pogback-a', ovog puta u crno-bele boje.

Ako se igrač Mančester Junajteda pokaže kao previše skupo rešenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tu je Žan-Mišel Ola da ponudi plan B. Predsednik Liona je u razgovoru sa Tutosport javno savetao igraču svog tima Husemu Aoaru da pređe kod "bjankonera".

Dva kluba igraju prvi susret osmine finala Lige šampiona naredne srede što bi mogao biti i početak transfer pregovora. Auar se vrednuje na 45 miliona evra ako gledamo transfermarkt, ove sezone je zabeležio osam golova i šest asistencija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.