Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jusein Bolt poslao video 'upozorenja' Zlatanu Ibrahimoviću (VIDEO)

Vjerovatno jedan od najpoznatijih navijača Mančester Junajteda je Jusein Bolt, atletičar i šampion, koji je uprkos pripremama za Olimpijske igre, uspio pronaći vremena da pošalje poruku Zlatanu Ibrahimoviću.

Švedski napadač je do sada najveća transfer priča ovog ljeta, budući da je potpisao za Crvene đavole - te se ponovo ujedinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa Žoze Murinjom.

"Hej Zlatane, ovdje Jusein Bolt. Dobrodošao u najveći klub u kojem si igrao, u Mančester Junajted. Veselim se tvojim golovima. Pratim te", upozorio je sprinter Ibrakadabru.

Video je objavljen na Twitteru i trenutno je među najpopularnijim.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.