Junajtedov transfer prioritet se nalazi u Madridu

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajtedov transfer prioritet se nalazi u Madridu

Mančester junajtedu su neophodna pojačanja ako ne želi da opet ostane bez plasmana u Ligu šampiona.

Kako se bliži prelazni rok rastu spekulacije o potencijalnim transferima, a poslednji igrač u nizu koji se dovodi u vezu sa Old Trafordom je iz Atletiko Madrida.

Kako prenose engleski mediji, prioritet Junajteda u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće krilni napadač Saul Njiges.

Njiges ima 25 godina, a na leto 2018. je sa Atletikom potpisao osmogodišnji ugovor, kojim su "jorgandžije" odbile pritisak Barselone.

Ugovor sadrži otkupnu klauzulu od 150.000.000 evra koju su vlasnici Junajteda porodica Glejzer navodno spremni da plate.

Osim Njigesa, Junajted će u januaru pokušati da dovede i Salcburgovu napadaču senzaciju Erlinga Halanda, a Ole Gunar Solskjer je zainteresovan i za vezistu Ajaksa Donija van de Beka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.