Junajted vratio neizvesnost u Premijer ligu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted vratio neizvesnost u Premijer ligu

Derbi meč 33. kola Premijer lige u kom je Mančester Junajted dočekao Čelsi pripao je odmaćinu rezultatom 2:0, a uz sve one kojima je na srcu klub sa Old Traforda ovakvom ishodu raduju se i navijači Totenhema jer je njihov klub ponovo u šampionskoj trci sa gradskim rivalom.

“Đavoli” su bili mnogo bolji rival u današnjem meču, koji je umeo da koristi svoje prilike revanšitajući se tako rivalu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poraz od 4:0 u prvom delu šampionata i za eliminaciju iz FA kupa. Golove za tim Žozea Murinja postigli su Markus Rašford već u 7. minutu i Ander Erera u 49. mada je imao i pomoć Zume pošto je lopta zakačiča Francuza i tako prevarila Asmira Begovića koji je u ovom meču zamenio Kurtou. Zanimljivo je da "plavci" tokom 90 minuta igre nisu uspeli da upute udarac u okvir gola.

Naš Nemanja Matić nije bio na svom prepoznatljivom nivou pa ga je Antonio konte zamenio u 66. minutu, a zanimljivo je da su i domaći igrali bez Zlatana Ibrahimovića tačnije Šveđanin je odigrao samo poslednjih desetak minuta pošto je u 83. zamenio strelca prvog gola.

Pet kola pre kraja uz po jedan meč manje odigran od Liverpula Čelsi ima četiri boda više od Totenhema, dok “crveni” imaju deficit od osam poena, ali im je sada Junajted prišao na -6 uz dve utakmice manje odigrane.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.