Junajted ubedljiv, Arsenal se izvukao protiv fenjeraša

Izvor: B92, 08.Dec.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ubedljiv, Arsenal se izvukao protiv "fenjeraša"

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Fulam na domaćem terenu sa ubedljivih 4:1, u 16. kolu Premijer lige.

Junajted je od samog starta pritiskao poslednjeplasiranu ekipu Premijer lige i jasno im stavio do znanja da želi da izađe iz krize.

Sve je odlično funkcionisalo u timu Žozea Murinja, a domaćina je u prednost doveo Ešli Jang u 13. minutu.

Njemu je asistirao Markus Rašford, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je isto učinio i 15 minuta kasnije, kada je loptu dodao Huanu Mati. Španac je nastavio sa oduživanjem, te pred istek prvog poluvremena uposlio Romelua Lukakua.

Klaudio Ranijeri je u 46. minutu odlučio da izmeni srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića, a umesto njega je ušao Kamara, koji je doneo jedini gol Fulamu na meču, sa bele tačke u 67. minutu.

Ipak, radost tima sa Krejven Kotidža nije dugo trajala, jer je Zambo Angisa dobio crveni karton samo minut kasnije.

Na konačnih 4:1 postavio je Rašford, igrač utakmice, na asistenciju Janga.

Arsenal se nekako izvukao protiv jedne od najgorih ekipa PL ove sezone Hadersfilda. Oni su napadali sve vreme, ali nisu bili preterano konkretni. Ipak, pobedu "tobdžijama" doneo je Toreira popularnim "makazicama" u 83. minutu, na asistenciju Pjer-Emerika Obamejanga.

Barnli i Kardif su svoje pobede ostvarili takođe minimalnim rezultatom. Barnli je savladao Brajton golom Džejmsa Tarkosvkog, dok je timu iz Velsa pobedu doneo Kalum Paterson, protiv Sautemptona.

Vest Hem i Kristal Palas odigrali su goleadu, ali su "čekićari", bez povređenog Marka Arnautovića, slavili sa 3:2.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted ubedljiv protiv Fulama, "minimalac" Arsenala

Izvor: RTS, 08.Dec.2018

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Fulam sa 4:1, u utakmici 16. kola Premijer lige. Arsenal minimalnim rezultatom savladao ekipu Hadersfilda. Istim rezultatom Barnli bolji od Brajtona, a Kardif od Sautemptona. Vest Hem posle preokreta savladao Kristal Palas. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.