Junajted spremio 30 miliona za tinejdžera! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted spremio 30 miliona za tinejdžera! (video)

Iz vedra neba.

Kako prenosi britanski novinar Dankan Kesls, Mančester junajted je spremio ogroman novac za 16-godišnjeg fudbalera.

I dok se uveliko priča o dolasku Bruna Fernandeša i potencijalnom odlasku Pola Pogbe, Junajted je spreman da izdvoji čak 30 miliona evra za fudbalera koji je sa samo 16 godina i 38 dana starosti debitovao u prvom timu Birmingema.

U pitanju je talentovani Džud Belingem, koji je iako jako mlad redovan u prvoj postavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Birmingema ove sezone, upisao je 23 nastupa u Čempionšipu, postigao je tri pogotka i upisao jednu asistenciju, igrao je jedan meč i u Karabao kupu.

Dakle, jasno je da ovaj momak dobija sve što mu treba da izraste u sjajnog fudbalera, jako mlad dobija puno iskustva i već je skrenuo pažnju brojnih klubova širom Evrope, šuškalo se da ga pomno prati i Arsenal.

Ipak, izgleda da su "đavoli" rešili da po kratkom postupku završe stvari, Birmingem bi teško mogao da odbije ponudu od 30 miliona evra, a malo je verovatno da bi neko bio spreman da izjednači ili nadjača ponudu sa "Old Traforda" u ovom trenutku.



Solskjer je zaista rešio da oformi tim od fudbalera sa Ostrva, letos su angažovani Aron Van-Bisaka, Hari Megvajer i Danijel Džejms, a uprava uporno pokušava da dovede Džejmsa Medisona, Šona Longstafa ili Džeka Griliša, još uvek bez većih uspeha, kako Lester, Njukasl i Aston Vila ne žele da puste svoje ponajbolje igrače.

Tako su izgleda na "Old Trafordu" rešili da se okrenu mladom Belingemu, Kesls ističe i da će Junajted imati za zadatak da ubedi mladog fudbalera i njegovog oca da mu je najbolji potez za karijeru prelazak u redove kluba sa "Teatra snova", s obzirom da je Junajted odavno u rezultatskoj krizi i mnogi veruju da Solskjer nije čovek koji će ih iz iste izbaviti.

Zato bi Belingem naprasno mogao da ostane i bez prave prilike da se razvija u Mančesteru, ali videćemo kako će se ova priča razvijati i da li će Junajted već do kraja januarskog roka uspeti da ga preseli u svoje redove.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.