Junajted prvi u Engleskoj dobio sponzora za trening opremu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted prvi u Engleskoj dobio sponzora za trening opremu

Mančester junajted postao je prvi engleski tim koji je dobio sponzora za opremu u kojoj će trenirati.
Šampion Engleske potpisao je sa nemačkom kompanijom DHL četvorogodišnji ugovor vredan 65 miliona dolara. Ovaj ugovor umnogome prevazilazi i novac koji rivalski klubovi dobijaju za ime na dresu.

Dresovi Mančester junajteda za utakmice i dalje će nositi ime osiguravajuće kompanije iz Čikaga „Aon”. Vrednost tog ugovora za četiri godine procenjena je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 130 miliona dolara.
Objava o sponzoru za trening opremu usledila je nedelju dana pošto je oktriveno da je porodica Glejzer, koja je vlasnik kluba, na singapursku berzu izbacila deo akcija da bi smanjila deo duga koji prevazilazi 500 miliona funti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.