Junajted opet razočarao, bez golova protiv Barnlija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted opet razočarao, bez golova protiv Barnlija

Fudbaleri Mančester Junajtada opet su razočarali, pošto su danas protiv Barnlija igrali nerešeno - 0:0 što im je četvrti meč bez pobede od početka sezone.

Junajted je tako osvojio tek drugi bod u prve tri ligaške utakmice, a novopečenom prvoligašu Barnliju ovo je prvi.

Izabranici Luja Van Gala jednostavno nisu imali rešenje da probiju odbranu domaćina, a naročito je podbacio Robin Van Persi koji je zbog potpune uspavanosti u napadu zamenjen u 73 minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Upravo je on propustio najveću šansu, pošto u prvom poluvremenu nije iskoristio idealni pad odličnog debitanta u timu Anhela Di Marije.

Domaći fudbaleri su takođe imali nekoliko dobrih šansi, a najveću je propustio Džons koji je u prvim minutima utakmice zatresao prečku gostiju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Junajted ponovo razočarao

Izvor: RTS, 30.Avg.2014

Fudbaleri Mančester junajteda opet su razočarali, pošto su protiv Barnlija igrali nerešeno – 0:0 što im je četvrti meč bez pobede od početka sezone u Premijer ligi. ..Junajted ne može da pogodi gol. Nije pomogao ni Di Marija, koji je bio u startnoj postavi, a može se reći da je bio najbolji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.