Junajted nudi bogatstvo za Sanča, pada Pogbin rekord?

Izvor: RTS, 28.Okt.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted nudi bogatstvo za Sanča, pada Pogbin rekord?

Napadač Borusije iz Dortmunda Džejdon Sančo mogao bi na zimu da se vrati u Mančester, ali ne u Siti u čijoj akademiji je bio, već u Junajted, navodi Miror.
Junajted je spreman da za hitrog engleskog fudbalera ponudi Borusiji 115 miliona evra i učini ga najskupljim pojačanjem u istoriji slavnog kluba sa Old Traforda, odnosno sruši transfer Pola Pogbe (105 miliona iz Juventusa).

Sančo je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prošle sezone "eksplodirao" u dresu Borusije, dao je 13 golova, a ove je već tri puta pogodio, uz tri asistencije na samo osam utakmica u Bundesligi.
U kratkom roku se dokazao u Nemačkoj, odakle je stigao iz Mančester sitija za 10 miliona evra.
Za reprezentaciju Engleske odigrao je 10 utakmica i postigao dva gola.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sančo u Junajtedu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019

Napadač Borusije iz Dortmunda Džejdon Sančo mogao bi na zimu da se vrati u Mančester, ali ne u Siti u čijoj akademiji je bio, već u Junajted, navodi Miror...Junajted je spreman da za hitrog engleskog fudbalera ponudi Borusiji 115 miliona evra i učini ga najskupljim pojačanjem u istoriji slavnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.