Junajted nudi 50 miliona funti za Kavanija!

Izvor: RTS, 20.Apr.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted nudi 50 miliona funti za Kavanija!

Svesni da moraju znatno da počaju tim, vodeći ljudi Mančester junajteda započeli su "operaciju" dovođenja ni manje ni više nego Edinsona Kavanija! Engleski mediji javljaju da su "đavoli" spremili čak 50 miliona funti za dovođenje sjajnog urugvajskog napadača.

Mančester Junajted spreman je da plati 50 miliona funti PSŽ-u kako bi kupio Edinsona Kavanija, prenose ostrvski mediji.

Izvršni direktor kluba sa "Old Traforda" Ed Vudvord, dobio je dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pregovara sa Parižanima oko ovog transfera.

Međutim, toliko novca navodno nude i Čelsi i Siti, pa bi samo od Kavanija moglo da zavisi gde će nastaviti karijeru.

Vođa navale Junajteda Robin Van Persi navodno ima loš odnos sa Mojsom, a s obzirom na to da verovatno naredne sezone Mančester neće igrati Ligu šampiona, Holanđanin bi mogao da vrlo brzo napusti 'teatar snova' pa bi Kavani trebalo da bude idealna zamena.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.