Junajted hteo Španca, on ih odmah odbio!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted hteo Španca, on ih odmah odbio!

Napadač već ima iskustvo igranja na Ostrvu, ali ne pozitivna.

Solskjer će biti aktivan u narednom prelaznom roku, prvi cilj jeste kupovina napadača pošto Ed Vudvord i saradnici nisu uspeli da popune rupe koje su nastale odlaskom Sančeza i Lukakua. Jasno je da klub iz Mančester ne može odigrati celu sezonu samo sa Rašfordom kao glavnim napadačam i eventualnom Grinvudom kao njegovom zamenom.

Spominjale su se razne mete, navodno su "crveni đavoli" najzainteresovaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bili za Mandžukića. Jedna od meta ih je navodno odbila po samom uspostavljanju kontakta. Radi se o napadaču Atletiko Madrida Alvaro Morati, koji je napustio Čelsi po početku godine i vratio se u Primeru.

Španac je ove sezone odigrao pet utakmica sa jednim postignutim golom. Ipak i ako za sada figuruira kao zamena Košti, nekadašnji napadač Real Madrida nema planova da se vrati na Ostrvo gde je imao epizodu sa Čelsijem u kojoj se nije najbolje snašao.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.