Junajted doveo veliko pojačanje – Aron Van-Bisaka

Izvor: RTS, 26.Jun.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted doveo veliko pojačanje – Aron Van-Bisaka

Mladi engleski fudbaler Aron Van-Bisaka preći će iz Kristal Palasa u Mančester junajted za 55 miliona evra, prenosi Bi-Bi-Si.
Londonski klub prihvatio ponudu Junajteda i Van-Bisaka će najkasnije za dva dana biti podvrgnut lekarskim pregledima u Mančesteru.

Odlični desni bek će na "Old Trafordu" imati platu od 90.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nedeljno, što je za čak osam puta više nego što je imao u Kristal Palasu.
Van-Bisaka je od svoje 11. godine u Kristal Palasu, za prvi tim je debitovao prošle godine i odlićnim igrama zavredeo je veliki transfer.
Engleski velikan napravio je peti najveći transfer u istoriji kluba, iza Pola Pogbe, Romelua Lukakua, Anhela Di Marije i Freda.
Pred Van-Bisake, Junajted je ovog leta doveo Danijela Džejmsa iz Svonsija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van-Bisaka ide u Junajted

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2019

Mladi engleski fudbaler Aron Van-Bisaka preći će iz Kristal Palasa u Mančester Junajted za 55 miliona evra, prenosi BBC...Londonski klub prihvatio ponudu Junajteda i da Van-Bisaka će najkasnije za dva dana da bude podvrgnut lekarskim pregledima u Mančesteru...Odlični desni bek na Old Trafordu imaće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.