Junajted alternativu za Sanča našao u Barseloni

Izvor: B92, 12.Avg.2020, 20:13

Junajted alternativu za Sanča našao u Barseloni

Mančester junajted pronašao je alternativu ukoliko ne uspe da dovede Džejdona Sanča iz Borusije Dortmund.

Dva kluba ne mogu da se dogovore u vezi sa visinom obeštećenja jer Junajted nudi 20.000.000 evra manje.

Istekao je i rok koji je Borusija dala Junajtedu za realizaciju transfera, pa se sve više piše o drugim imenima koja su interesanta Oleu Gunaru Solskjeru.

Kako prenose različiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji, u igru su dvojica mladih krilnih napadača Barselone.

"ESPN" tvrdi da je Junajted zainteresovan za Usmana Dembelea, koji nije opravdao očekivanja otkako je stigao na Kamp Nou za 106.000.000 upravo iz Borusije.

Junajted je navodno počeo neformalne pregovore o potencijalnoj pozajmici Dembelea.

S druge strane, katalonski "Sport" piše da je prioriret Junajteda iz Barselone 17-godišnji Ansu Fati.

Momak iz Gvineje Bisao je prošle sezone na 31 utakmici postigao osam golova uz jednu asistenciju, ali problem za "Đavole" je cena.

Otkupna klauzula u njegovom ugovoru je 170.000.000 evra, a "Sport" navodi da će kada potpiše profesionalni ugovor iznositi čak 400.000.000.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.