Jenkiji bogatiji od Mančester Junajteda i Real Madrida

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jenkiji bogatiji od Mančester Junajteda i Real Madrida

Bejzbol klubovi iz SAD najbogatiji na svetu

NJUJORK - Njujorški bejzbol klub "Jenkis" procenjen je na 363 miliona dolara, i nalazi se ispred Mančester Junajteda sa 293 i Real Madrida sa 255 miliona dolara, objavio je danas američki Forbs.

Četvrto mesto zauzimaju Dalas Kaubojsi (američki fudbal) sa vrednosću od 249 miliona, dok je peti jos jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << američki bejzbol klub - Los Anđeles Dodžersi sa 202 miliona dolara.

Šestu poziciju dele minhenski Bajern i bostonski bejzbol klub "Red soks" sa procenjenom vrednošću od po 192 miliiona dolara, sledi NFL klub Ingland patriotsi "teški" 188 miliona dolara.

Deveto mesto zauzima Basrelona sa 176 miliona dolara, dok je Arsenal deseti sa 156 miliona.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Forbs kaže, Jenkiji "najteži"

Izvor: Mondo, 05.Nov.2012

Prestižni američki magazin objavio listu od deset klubova, poređanih po vrednosti...Forbs je objavio da je njujorški bejzbol klub "Jenkis" procenjen je na 363 miliona dolara i s ovom cifrom predstavlja klub sa najvećom vrednosti. Drugo mesto na listi zauzima Mančester Junajted sa 293 i Real Madrida...

Nastavak na Mondo...

Jenkiji ispred Junajteda i Reala

Izvor: RTS, 05.Nov.2012

Američki Forbs objavio je listu najskupljih klubova na svetu. Na prvom mestu, ispred Mančester junajteda i Real Madrida, je Njujorški bejzbol klub "Jenkis", procenjen na 363 miliona dolara. ..Njujorški bejzbol klub "Jenkis" procenjen je na 363 miliona dolara, i nalazi se ispred Mančester junajteda...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.