Januzaj prešao u Sanderlend na pozajmicu

Izvor: RTS, 12.Avg.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januzaj prešao u Sanderlend na pozajmicu

Fudbaler Mančester junajteda Adnan Januzaj prešao je na pozajmicu u Sanderlend do kraja sezone.

Januzaj će tako ponovo sarađivati sa trenerom Dejvidom Mojsom koji ga je 2013. godine doveo na Old Traford. On nije uspeo da se izbori za mesto u timu kod trenera Luja van Gala, pa je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Borusiji iz Dortmunda.
Belgijski fudbaler je do sada odigrao 63 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmice za Junajted, a prve golove za taj klub postigao je upravo protiv Sanderlenda u oktobru 2013. godine (2:1).
"Moram da mu pomognem da se vrati na nivo od pre dve godine, dobiće svaku priliku da obavi posao. Nadam se da će navijači Sanderlenda videti pravog Adnana Januazaja", rekao je trener Sanderlenda Dejvid Mojs, preneli su britanski mediji.
Januzaj će biti u konkurenciji za tim za sutrašnju utakmicu prvog kola Premijer lige protiv Mančester sitija.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Aston Vila pazarila u Premijer ligi

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016

Fudbalski klub iz Birmingema doveo je novo pojačanje...Nastavlja Di Mateo da pojačava svoje redove, a sada je u klub stigla zamena za Kjarana Klarka koji je prešao u Njukasl Junajted...Na "Vila park" je stigao dojučerašnji fudbaler Vest Bromviča, Džejms Čester...Čester dolazi nakon samo jedne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.