Ibrahimović se oglasio: Bilo je ovo neverovatno putovanje

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 18:31

Ibrahimović se oglasio: Bilo je ovo neverovatno putovanje

Zlatan Ibrahimović je posle povlačenja iz fudbala na svom Instagramu poslao i emotivnu oproštajnu poruku.

Ibrahimović se oprostio od fudbala u velikom stilu na prepunom „San Siru“ u Milanu u poslednjem kolu Serije A.

Legendarni fudbaler je u svojoj karijeri odigrao 819 utakmica, na kojima je postigao 493 gola uz 201 asistenciju u dresu Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Milana, Pari Sen Žermena, Mančester junajteda i Los Anđeles Galaksija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Počelo je kao san, san koji je preokrenuo nemoguće u moguće. Rođen sam u Malmeu, odrastao u Amsterdamu. U Torinu postao mudriji, a u Barseloni sam postao lav. Odrastao sam u Milanu i dobio nove perspektive u Parizu. Stekao izdržljivost u Mančesteru i zabavio se u Los Anđelesu, a onda konačno pronašao mir u svojoj novoj domovini – Milanu.

Ja sam stvoren od tebe, a nasleđe koje se nadam da ću ostaviti su svi novi Zlatani koje sam napravio. Svi oni koji imaju lavlje srce. Svi oni koji imaju vatru u očima. Svi oni koji zaista razumeju da je nemoguće ništa. Hvala na svemu. Mino, uspeli smo, vožnja je završena. Bilo je ovo neverovatno putovanje. Nedostajaćeš mi“, napisao je Zlatan.

Ibrahimović je osvojio 12 titula, 2013. godine je nagrađen nagradom "Puškaš" za najlepši gol u sezoni. Sa Barselonom je osvojio UEFA Superkup i FIFA Svetsko prvenstvo, dok je sa Mančester junajtedom osvojio Ligu Evrope 2017. godine, a jedino što nikada nije uspeo to je da osvoji Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.