Ibrahimović odgovorio Kantoni: Ti budi kralj, a ja ću biti…

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović odgovorio Kantoni: "Ti budi kralj, a ja ću biti…"

Legenda Mančester Junajteda, Erik Kantona, dočekala je Zlatana Ibrahimovića prigodnom porukom i željom da bude uspešan u dresu novog kluba. Francuz je čak ponudio Šveđaninu svoj dres sa brojem sedam.

- Imam ličnu poruku za tebe, Zlatane. Odlučio si da dođeš u Mančester junajted i to je najbolja odluka koju si doneo u životu. Ali, da znaš - može biti samo jedan kralj u Mančesteru. To sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ja. Ti možeš da budeš princ, a ako si zainteresovan za dres sa brojem 7, javi mi se, srediću ti - kazao je Kantona.

Ipak, Ibra nije zadovoljan titulom princa već je za sebe odabrao “najviši čin”.

- Čuo sam šta si rekao, Eriče i hvala ti. Ja sam se uvek divio tebi, ali da znaš, ja neću biti kralj Mančestera, ja ću biti Bog Mančestera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.