Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović bi mogao u Junajted samo pod jednim uslovom

Zlatan Ibrahimović izrazio je spremnost da se naredne sezone pridruži redovima Mančester Junajteda pod uslovom da aktuelni menadžer Luis van Gal napusti klub na ljeto, prenosi AA.

Pozivajući se na izvore bliske fudbaleru, britanski Sky Sports javlja da je reprezentativac Švedske priznao kako želi doći na Old Trafford, ali da nema želju sarađivati sa holandskim stručnjakom.

Ibrahimoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na kraju ove sezone ističe ugovor sa aktuelnim prvakom Francuske PSG-om i najvjerovatnije će napustiti ovu ekipu kao slobodan igrač.

Kako je nedavno izjavio njegov agent, Ibrahimović ima dosta ponuda da karijeru nastavi u američkom MLS-u, ali bi se mogao još koju godinu zadržati u Evropi. On takođe ima ponude i iz Kine, gdje mu, prema navodima medija, nude 1,25 miliona evra sedmično.

Švedski reprezentativac je na konfereciji za medije uoči prijateljske utakmice sa Češkom u martu kratko potvrdio da na stolu ima ponude engleskih klubova.

Međutim, van Gal je proteklog vikenda, u vezi sa spekulacijama oko prelaska Ibrahimovića na Old Trafford, izjavio je da ga “činjenica što ima 34 godine čini nepoželjnim za ekipu ‘crvenih đavola'”.

Ibrahimović i van Gaal u prošlosti nisu imali baš dobre odnose, a riječ je o periodu od 2001. do 2004. godine, kada je fudbaler nastupao za Ajaks, a van Gal bio tehnički direktor kluba. Ibrahimović je u svojoj knjizi “Ja sam Zlatan” kritikovao način na koji je Holanđanin radio dok je bio direktor holandskog kluba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.