Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRAHIMOVIĆ SE OGLASIO: Fantastična poruka za Mančester Junajted (VIDEO)

Već se pisalo o tome da Zlatanu Ibrahimoviću neće biti ponuđen novi ugovor od strane Mančester Junajteda, a konačno se povodom toga oglasio i sam Ibra genijalnom porukom na svom Instagram profilu.

Ponude dolaze sa svih strana, ali realna je činjenica da evropski klubovi nemaju novca za njegovu platu.
‘Marka’ je objavila da se Ibra dogovorio sa LA Galaksijem i da će biti spreman za proleće u MLS ligi, kada počinje tamošnji šampionat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ugovor bi trebalo da posle Bekamovog bude najveći u istoriji američkog sokera, a Ibrahimović bi potpisao dvogodišnji ugovor.
Ibrahimović je na Instagram postavio video na kome leži u kopačkama u krevetu uz muziku iz legendarnog filma sa Klintom Istvudom ‘Za šaku dolara’, što je verovatno i njegova poruka kao i najava za buduću situaciju.

 
Објава коју дели IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) дана 9. Јун 2017. у 2:23 PDT


The post IBRAHIMOVIĆ SE OGLASIO: Fantastična poruka za Mančester Junajted (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.