Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRA DOMINIRA: Ovo je Zlatanovo vreme! (VIDEO)

Utisak je da je Zlatan Ibrahimović dolaskom među ‘crvene đavole’ napravio pravi potez, pošto je u Mančesteru jednom rečju – Bog.

Može li iko da se seti da je jedan igrač izazvao ovoliku pažnju na ostrvu, a posebno u toliko velikom klubu kakav je Mančester junajted? Ili još bolje, kada su ‘đavoli’ pravili kompilacije o nekome posle samo četiri odigrane utakmice za taj klub?
Teško, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zaista. Ali, Zlatan Ibrahimović je tu da probije led. Uistinu, i odlično je počeo sezonu, postigao tri gola za Murinjov tim i direktno mu doneo trofej u Komjuniti šildu protiv Lestera.
Dovoljno da na zvaničnom Tviter nalogu Mančester junajteda izađe video sa nazivom ‘Ovo je Zlatanovo vreme’.
Sa tim rečima Ibra i počinje ovu kompilaciju:
#ZlatanTime – the story so far… https://t.co/vnKRz2i6jJ
Manchester United (@ManUtd) August 30, 2016

The post IBRA DOMINIRA: Ovo je Zlatanovo vreme! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.